En stor haug med hengelåser

Hvordan vi håndterer opplysningene dine Personvern

Relevance respekterer personvernet ditt

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Relevance Web Marketing bruker og beskytter all informasjon du gir Relevance Web Marketing når du bruker dette nettstedet.
Relevance Web Marketing er opptatt av å sikre at personvernet ditt er beskyttet. Hvis vi ber deg om å oppgi informasjon som gjør det mulig å identifisere deg når du bruker dette nettstedet, kan du være trygg på at den kun vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Relevance Web Marketing kan endre disse retningslinjene fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer. Disse retningslinjene gjelder fra 24.04.2013.

Hva vi samler inn

Vi kan samle inn følgende opplysninger:

  • navn og stillingstittel
  • kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse
  • demografiske opplysninger som postnummer, preferanser og interesser
  • annen informasjon som er relevant for kundeundersøkelser og/eller tilbud

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg en bedre tjeneste, og spesielt av følgende grunner:

  • Intern journalføring.
  • Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester.
  • Vi kan med jevne mellomrom sende e-poster med salgsfremmende informasjon om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror kan være interessant for deg, ved hjelp av e-postadressen du har oppgitt.
  • Fra tid til annen kan vi også bruke opplysningene dine til å kontakte deg i forbindelse med markedsundersøkelser. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, faks eller post. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettstedet etter dine interesser.

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sørge for at opplysningene dine er sikre. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring har vi innført egnede fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Når du samtykker, blir filen lagt til, og informasjonskapselen hjelper deg med å analysere nettrafikken eller forteller deg når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler gjør det mulig for nettapplikasjoner å svare deg som person. Ved å samle inn og huske informasjon om dine preferanser kan webapplikasjonen skreddersy sine funksjoner etter dine behov og preferanser.

Vi bruker trafikklogg-informasjonskapsler for å identifisere hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere data om trafikken på nettsidene og forbedre nettstedet vårt for å tilpasse det til kundenes behov. Vi bruker kun denne informasjonen til statistiske analyseformål, og deretter fjernes opplysningene fra systemet.

Generelt sett hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og hvilke du ikke synes er nyttige. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller annen informasjon om deg enn de opplysningene du velger å dele med oss.

Du kan velge å godta eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre innstillingene i nettleseren din slik at du avviser informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Dette kan hindre deg i å dra full nytte av nettstedet.

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Når du har brukt disse lenkene til å forlate nettstedet vårt, bør du imidlertid være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelsen og personvernet til informasjonen du oppgir når du besøker slike nettsteder, og slike nettsteder er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Du bør utvise forsiktighet og lese personvernerklæringen som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Kontroll over personopplysningene dine

Du kan velge å begrense innsamlingen eller bruken av personopplysningene dine på følgende måter:

  • Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettstedet, må du se etter boksen du kan klikke i for å angi at du ikke ønsker at informasjonen skal brukes til direkte markedsføring.
  • Hvis du tidligere har samtykket til at vi bruker personopplysningene dine til direkte markedsføring, kan du når som helst ombestemme deg ved å skrive eller sende en e-post til [email protected].

Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut personopplysningene dine til tredjeparter med mindre vi har din tillatelse eller er lovpålagt å gjøre det. Vi kan bruke personopplysningene dine til å sende deg salgsfremmende informasjon om tredjeparter som vi tror kan være interessante for deg, hvis du gir oss beskjed om at du ønsker dette.

Du kan be om å få utlevert personopplysninger vi har om deg i henhold til Data Protection Act 1998. Du må betale et mindre gebyr. Hvis du ønsker en kopi av opplysningene vi har om deg, kan du skrive til 34 Boulevard Joseph Garnier, 06000 Nice, Frankrike.

Hvis du mener at noen av opplysningene vi har om deg er feilaktige eller ufullstendige, ber vi deg skrive til oss eller sende oss en e-post så snart som mulig på adressen ovenfor. Vi vil umiddelbart korrigere all informasjon som viser seg å være feil.